måndag 21 november 2011

Hur man får personalen att jubla:)



Vilda och glada valpar fick börja dagen med att kuta runt i kök och matrum. Utom Quickstep, som har bestämt sig för att man inte kan bajsa inne. Med känslorna svallande, bultar han på altandörren med hela sig. Så han fick gå ut i mörkret med mamma:)
Sedan gick allt precis så bra som jag bara kunde önska. Inga köer att tala om, valparna sa ingenting, utan la sig och sov hos mamma i bakluckan. På Albano blev vi verkligen omändertagna! Vi fick t o m hjälp att bära in valparna. Eget rum fick vi också, där alla kunde springa runt och ha kul. Gissa om personalen stod i klappkö:)
Valpsingarna skötte sig fantastiskt bra! De stod där på bordet en i taget och viftade på svansen. Inga protester eller sura miner. Helt tysta, lugna och glada. Varenda en! Alla pep när de fick chip, men viftade sedan på svansen igen. Veterinärer och assistenter var mycket imponerade!
Det var lite löpande band-principen. De som var klara fick droppar i ögonen och blev sedan hämtade till ögondoktorn. Alla bär puddingarna som om de var fem år och just hittat en favvonalle på leksaksavdelningen:)
På hemvägen såg alla sju ut som om bilåkning var det mest självklara man kunde ägna sig åt. De sov, drack lite vatten, bytte ställning, tittade ut - och ingen sa så mycket som pip!
Så nu är alla godkända, chipade, vaccinerade med allt som går och ögonlysta. Puh vilken förmiddag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar