tisdag 29 mars 2011

Klick för beteende

Jag kan ju i alla fall pröva:) Fast jag tror snarare att hon går igång på sin lilla apportbock än på de små kycklingbitarna. Vad tror ni? Hon får heller inte i sig godbitarna på ett snabbt och metodiskt sätt. Man kanske inte får det när man är fem veckor?
Nessie förstår när jag "jobbar" med Stella. Hon sitter och tittar och väntar på sin tur. Enklare än jag trodde!
Huset blir mer och mer öppet i och med att Stella blir större och tar för sig mer. Det innebär att det blir krångligare och krångligare med hundlogistiken. För varje avspärrning som tas bort, måste vi gå in som mobila avspärrningar. Problemet är ju att Lakkris inte förstår att han är för tung och klumpig för Stella. Han vill så gärna leka med henne. Hon vill väldigt gärna leka med honom också, och egentligen har hon humör nog att försvara sig. Men det är det där med tung och klumpig som inte funkar. Det skulle ju vara bedrövligt om hon blev skadad! Mycket slussande blir det...
Stella har tidningar i sovrummet och vardagsrummet, men hon har börjat be om att få gå ut! Det är bara att öppna altandörren och det är ju smidigt och bra. Fast hon kan ju inte gärna gå själv, ens i mammas sällskap. Men det är ju nära till och det är härligt att vara med och se henne upptäcka världen. Det är fantastiskt hur fort hon utvecklas! Nu kan hon t o m springa i nedförsbacke:)

1 kommentar: