söndag 16 januari 2011

Halva tiden har gått


Så fort gick det - och så kort tid är det kvar!
Nu ska de som anmält intresse för en valp få träffa Nessie, och jag vill förstås träffa dem. Jättekul!
Nessie mår finfint, och är faktiskt annorlunda nu än när hon är skendräktig. Framför allt har hon en bottenlös aptit, men hon är också mer lekfull än vad hon brukar vara efter löp.
Bästisen Ida och Nessie leker ofta våldsamt och högljutt (filmsnutt från i höstas på YouTube http://www.youtube.com/watch?v=umQEkOtPz3c), men efter löp brukar Nessie under en period hasa fram som en deprimerad sengångare. När vi träffades idag på promenaden ville Nessie gärna leka. Det gick till så att Ida fick skutta och morra som vanligt, medan Nessie mest stod stilla med bakdelen och lekte och morrade med framdelen.
Lilla Lakkris blir allt mer framgångsrik i sin strävan att få vara med Nessie. Framför allt när han är trött och bara vill gosa (han är med på bilden om man tittar noga). Han kan också få "låna" vissa leksaker av Nessie, men hon blir barsk om han försöker ta husses eller mattes tillhörigheter; vantar, strumpor, saker som ramlar ner på golvet, eller annat som valpar gärna vill ha. Väldigt praktiskt för oss faktiskt! Vem önskar sig inte en sådan ordningsman när man har valp hemma?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar