torsdag 14 april 2011

Stella åtta veckor idag - och nu slutar väl historien?


Man ska inte vara sentimental. Eller? I möjligaste mån tänker jag i alla fall försöka att gråta i smyg. Marie, Erik och barnen kommer att få världens bästa Stella - och Stella kommer att leva lycklig i sin fina familj alla sina dagar.
Stella har utvecklats till en vovve med karaktär, vilja och hjärta. Lyckliga den som får träna med henne!
Idag är det leveransdag, men Stella blir kvar tre veckor till. Vet inte om jag ska säga tack och lov, eller dessvärre. Igår kväll hade jag permis och var i stan och firade en kompis födelsedag. Stella grät, trots att alla andra var hemma. Peter skulle aldrig ha berättat det... En sak är ju att jag älskar Stella, men det är betydligt hemskare om hon älskar mig:(
Jag ska så småningom tänka igenom mina erfarenheter och lite senare göra en summering av hela valpprojektet här på bloggen. Men förutom några summeringar och någon rapport från Stellas flytt, tror jag att mitt bloggande har kommit till vägs ände för den här gången. Förvånansvärt många har följt bloggen och Stella. Det engagemanget har varit väldigt stimulerande för mig. Tack!
Till hösten blir det ny parning - och det blir troligen med samma hane, Thornapple Oh Brother "Damon". Min uppfödare och Damons ägare, funderade ett tag på om det var "gubben som var för gammal" när det bara blev en valp, men Damon har parat senare och fått normalstora kullar.
Jag skulle väldigt gärna vilja para med Damon igen. Mentaliteten på Stella är gudomlig och förutom att hon är vit på höger sida av huvudet, har hon exteriört allt man kan önska av en valp. Det vore synd att ändra ett vinnande koncept.
Nessie kan löpa i juli igen, men troligare i augusti. Jag kommer givetvis att hålla er uppdaterade!
Jag kommer att göra allt för att placera de kommande valparna hos fantastiska personer och är oerhört tacksam för om ni alla redan nu kunde göra reklam för nästa kull. Leverans kring jul:)
Min mailadress är kicki@sundelin.org

1 kommentar:

  1. Så sorgligt... att det redan är slut alltså!! Det har varit så roligt att följa lilla Stella på vägen mot självständighet =) Lycka till i livet Stella <3<3

    Hoppas på nya inlägg i bloggen efter sommaren =P
    Kram Annika

    SvaraRadera