lördag 3 december 2011

Vad gör vi nu då?


Städar undan hagen, skurar golv, dammsuger, slänger tidningar, äter en god middag i lugn och ro - och tittar på valpfilmer... Det är tomt. Väldigt lugnt förstås. Vi hinner äta klart och prata till punkt - och titta på valpfilmer igen. Boogie var oerhört intresserad av att titta på filmerna och följde noga med när alla sprang och lekte på tomten:) Vi tittade på dem på vår TV, och när alla sprang åt vänster tittade hon dit, sprang alla till höger tittade hon dit.
Vi hann med en pyttig familjepromenad på eftermiddagen innan skitvädret drog in över oss. Boogie kutade som en galning, och nu sover hon oroväckande mycket. Undrar hur det ska gå i natt? Hon ska förstås flytta in till oss i sovrummet, men det är lite oklart var hon ska sova. Inte i sängen, för hon kan ramla ner. Men förutom hundsängarna, kan hon krypa in i ett litet flyttlådehus som vi har byggt till henne. Det har hon släpat runt, ätit på och sovit lite i. Vi får se. Egentligen kanske det inte blir någon skillnad alls. Det är ju fortfarande en som vill gå ut mitt i natten, leka en stund och sedan sova igen. En eller sju kanske inte gör så stor skillnad? Vi får se.
Undrar om Boogie eller Nessie funderar över förändringen, eller om det bara är vi som tycker att det är tomt. Nessie verkar nöjd i alla fall, men Boogie måste ändå tycka att det var bättre förr...

2 kommentarer:

  1. Åå har ni "sparat" en valp :-) Då ser jag fram emot att följa er ett tag till :-)

    SvaraRadera
  2. Men guud så söt tjej! Spännande att se sej själv i tv :)
    Bizz hon kör på den här somna vid tvn istället ;P

    SvaraRadera