torsdag 15 december 2011

Tack för att ni följt med!


På bilden överst; Boogie och Stella. Underst fr vänster; Boogie, Nessie och Stella

Det har varit väldigt kul att se att så många har följt Nessie och valparna. Nu har jag satt punkt för denna gång, genom att låta valpköparna komma till tals.
Visst skulle jag kunna fortsätta, men för vem då och varför då - och om vad då? Jo, jo, om min lydnadsträning med Nessie, och om hur det är att träna en liten valp som ska bli stjärna - men det finns redan så många bra bloggar om träning, och Nessie och Boogie har nog mer nytta av att jag lägger den tiden på dem:) Bloggen finns ändå kvar här på nätet, så det är inte helt omöjligt att jag kommer att lägga in lite rapporter framöver.
För att tomrummet inte ska bli så stort, har jag skapat en grupp på Facebook som heter "Nessies valpar". Den är till för alla oss som har en valp efter Nessie. Självklart räknas även Stella! Vi får se om gruppen fyller någon funktion; om den blir ett forum för erfarenhetsutbyte och kontakt - och för utbyte av bilder och filmer förstås. Gruppen är "öppen", vilket innebär att alla som har lust är välkomna att gå in och läsa. Däremot tänker jag mig att gruppen ska behållas liten och inte utökas med "alla" som är intresserade av att följa med. Låt inte det avskräcka er, utan titta gärna in!
Stella, Nessies singelvalp som jag skrev om i våras, och vår lilla Boogie, träffades nu i veckan! Det var kärlek från första stund! Stella är 10 månader och Boogie 10 veckor.
Min största oro när det gällde Stella, var att hon skulle få lite knepigt med "hundspråket". Nessie och jag hjälptes åt att få fason på bithämningen - och inte minst flatvalpen Lakkris (som bodde här under våren i väntan på att få komma till sin familj på Island, och som var två månader äldre än Stella) gjorde en stor insats som tålmodig och jättesnäll storebror.
Så kan jag med den här lilla filmen gräva ner min oro för den saken:)

2 kommentarer:

  1. Tack för att vi fått vara med - min favvis var den du behöll. Jätteroligt att följa valparna hela vägen. Har funderingar på att para min tik och det har varit såå lärorikt att följa din kull. God Jul!

    SvaraRadera
  2. Tack, Anneli! Kul att höra. Du vet var jag finns om du vill höra av dig:)
    God Jul och Gott Nytt År!
    Kicki, Nessie och Boogie

    SvaraRadera