onsdag 7 december 2011

Rapport från Step (Quickstep)

En liten rapport från "Step"

Step är en nyfiken, orädd kille med många järn i elden. Step är inte ensam hos oss. Han har tre st vita herdehundar, Max, 7 år, Ike, 6 år och Trip, 9 mån samt pappisen Power, 16 mån som är hans kompisar.

Step är också en pussig typ och älskar att hälsa på alla! Dragkamp är nog det han gillar bäst just nu och det är roligast med matte och husse. Men Trip och Power ligger också bra till.

Vi är helt förstummande hemma – Step är rumsren! Visst kan det hända en liten, liten kissolycka. Men han säger till när han ska ut och att bajsa inne är inte att tänka på. Ut ska han! Tänk att ha en valp som lägger sig kl 23.00 och sover hela natten. Går upp kl 05.30 och gör sina behov ute.

Vi har också härmat Kicki och Boogie med kontaktövningar. Vi var till Järfälla BK och "tränade". Sitta på mattes vänstra sida är helt naturligt för Step. Kicki vad har du/Nessie matat Step med? :-) Lyhörd – helt klart.

Tack Kicki, Nessie och inte förglömma husse Peter till en toppenvalp!

1 kommentar:

  1. Det förvånar mig inte alls att Step är rumsren:) Han var den som skrek hjärtskärande vid dörren och bultade med alla fyra tassarna, redan från sisådär 5-6 veckor:)

    SvaraRadera