torsdag 20 september 2012

Ettårsrapport från Trustful Hot Samba, "BIZZ" (Gråöra)


Bizz är en otroligt glad och lätt tjej med mycket humor. Hon älskar allt och alla; andra djur, hundar och människor. Hon har väldigt lätt att bilda ny flock och följer glatt med främmande människor :) 
Hon är en modig tjej som inte visat någon rädsla alls och det hon tycker är konstigt, undersöker hon direkt utan hjälp. Hon är väldigt miljötålig och obrydd vad som än händer.
Hon älskar att klättra på föremål och också att bära på föremål.
Hon är faktist en tjuv också! Hon snor gärna saker från gårdar och lekparker, och bär gärna med saker hem som hon hittar på promenaden. Det kan vara hinkar, spadar, vantar, flaskor eller andra stora saker :P
Vi älskar att hitta på saker, så hundarna får alltid följa med! Vi lägger mest tid på träningsplanen och i skogen, så det är där man hittar oss ;)
Bizz är väldigt lyhörd och lättlärd. Hon är ganska barnslig fortfarande, så vi har inte tränat jättemycket lydnad. Hon tappar fokus lätt. I stället håller vi på med agility, IPO och även nu patrullhund där hon gjorde godkänt inträdesprov och hon är skottfast. Vi har också börjat småträna drag inför vintern. Då drar hon husse på cykeln, vilket hon tycker är superkul :)
Bizz har en del resultat från utställning. Hon har blivit BIR alla gånger utom en gång då hon blev BIM. På inofficiell valpklass har hon ett antal BIS placeringar. I officiellt har hon ställts ut 3 gånger och fått 2 BIR, 1 BIM, 3 CK, 3 CERT, bästa tik varje gång!

Zandra Hamrén


1 kommentar:

  1. Världens bästa Bizz!!
    Hon är en riktig charmare också! Kommer till o med fram folk som frågar om det är den omtalade Bizz:D
    Hon kommer bli bli toppen efter löpet tro jag:)

    SvaraRadera